FSC®-certificerede træpiller


I Heatlets er vi vilde med træer. Og vi er mindst lige så vilde med træpiller, der er produceret med omtanke for miljø, samfund og mennesker. Derfor sælger vi certificerede bæredygtige træpiller af FSC-certificeret træ i høj kvalitet.   
Hvad er FSC? 
FSC – Forest Stewardship Council® – er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket garanterer, at produkterne stammer fra certificerede bæredygtige skove. 
I FSC-certificerede skove fældes der ikke mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Træerne fældes skånsomt med respekt for det enkelte område og det tilhørende skovdække. Sjældne planter, kilder og vandløb beskyttes, og dyreliv sikres 
Samtidig er FSC-mærket din sikkerhed for, at træet er dyrket under socialt ansvarlige forhold. Lokale skovarbejdere er sikret ordentlige arbejdsforhold og modtager en fair løn. Samtidig tildeles en procentdel af den samlede indtægt fra skoveudviklingsinitiativer i lokalsamfundet 
Psst  
 
Køber du Heatlets PremiumPlus, får du FSC-certificerede træpiller. 
Leveret på FSC-certificerede paller. Direkte til din bolig.  
 --> Køb bæredygtige CO2-neutrale træpiller 
Træet i Heatlets træpiller  
Der findes FSC-certificerede skove overalt i verden. Træet i Heatlets træpiller kommer fra bæredygtige skove, primært i Nordeuropa. Enten skoves træet i forbindelse med udtynding, eller også er det restprodukter fra lokale savværker, der blandt andet producerer tømmer og møbler.  
 
Heatlets har vi siden 2015 været certificeret til at handle med FSC-certificerede træpillerDet er vigtigt for os, at vi i samarbejde med Forest Stewardship Council® er med til at beskytte verdens skovarealer, og at træet i vores træpiller fremstilles under ordentlige forhold for både naturen og for vi mennesker.  
 
Køb Heatlets træpiller og opvarm dit hjem bæredygtigt  i dag og i fremtiden. 

Med FSC-certificerede træpiller er du med til at sikre  
  • bæredygtigt drevne skove med omtanke for natur, dyr og mennesker 
  • ader ikke fældes mere træ, end skovene kan reproducere 
  • at dele af skove fredes, så truede dyr og planter beskyttes 

License Code: FSC® C125676
Loading
Loading