Biobrændsel - Den sikre løsning

Hvad er biobrændsel

Biobrændsel er en samlet betegnelse for en række af produkter, som alle er biologisk nedbrydelige. Lige fra træ til korn. Brugen af træpiller er en grøn og rentabel løsning, som på alle parametre er olie og el overlegen.


Der findes to typer af biobrændselsanlæg:


Stokerfyr/pillefyr

Brændeovn


Førstnævnte bruges typisk, såfremt det er familiens eneste energikilde, hvor fyret sørger for varmt vand til brusebadet, varme i radiatoren og så videre.


En brændeovn er en sekundær opvarmningskilde, du kan bruge som et supplement til eksempelvis gas eller el.

3 gode råd til effektiv fyring

Når du ønsker at optimere brugen af dit fyr, er der en række af gode råd, du skal lytte til. På den måde er du sikker på at få mest ud dine træpiller. Og således få mere grøn energi for pengene.


Brug tørt rent træ

Sørg for rigelig tilførsel af luft

Fyr kun lidt ad gange. På den måde overbelaster du ikke dit fyr.


Hvis farven på røgen er lysegrå og næsten usynlig, er du på rette vej. Mens en mørk farvet røg tyder på, at du ikke får det bedste ud af dine træpiller.


Det er vigtigt, at du anvender træpiller af en høj kvalitet. Det har nemlig afgørende indflydelse på både varmeeffekt og økonomi. Heatlets leverer altid træpiller uden tilsætningsstoffer, hvilket resulterer i et varme-effektivt og miljøvenligt brændselsprodukt.

Forsvinder de danske skove?

Den danske træindustri er grundlagt på et sundt grundlag. De danske skove udgør omtrent 10 % af landet, og vi må ikke fælde flere træer, end vi planter. Det betyder faktisk, at skovområderne i Danmark vokser. Heatlets er opmærksomme på miljøproblematikken og kan derfor med stolthed sige:


Vores produkter skader ikke klimaet og er økonomisk rentable

Biomasse er CO2-neutralt og medvirker ikke til drivhuseffekten

Levering af træpiller foregår så miljøvenligt som muligt


Der er mange gode grunde til at vælge træpiller fra Heatlets. Men du bør især bide mærke i, at træpiller er en løsning, som tilgodeser både miljøet og din pengepung. Så du får mere grøn energi for pengene.


Loading
Loading