Få tilskud til udskiftning af oliefyr


Hvis du går med tanker om at skifte dit gamle oliefyr ud med en løsning, som i langt højere grad tilgodeser både miljøet og ikke mindst din pengepung, bør du kaste et blik på de muligheder for tilskud, Verdo kan give dig.

En grøn og rentabel løsning


Olie er dyrt, og det er ikke miljøvenligt. I stedet bør du overveje at skifte til træpiller, som er en grønnere og langt mere rentabel løsning. Alt afhængig af dit oliefyrs alder giver vi et varierende tilskud, men herunder kan du se, hvad du omtrent kan forvente at få i tilskud.

Hvor meget kan jeg få i tilskud?


Hvis dit oliefyr er fra 1977 eller ældre, kan du i snit få 2.657,25 kr. i tilskud, hvis du vælger at skifte biobrændsel. Skulle du eje et fyr, som er nyere, kan du i snit forvente et tilskud på 1.014,75 kr.

Specielle regler for huse over 200m2


Du skal være opmærksom på, at der gælder lidt andre regler, hvis du ejer et hus på mere end 200m2. For at vi kan være sikre på at yde dig det rette tilskud, skal du sørge for, at der findes dokumentation af dit forbrug. Hovedreglen er stadig, at dit tilskud stiger i takt med forbruget af olie og alderen på dit oliefyr.

Værd at vide om tilskud


Ret altid henvendelse til Verdo, inden du køber et pillefyr eller påbegynder forbedringer af dit oliefyr
Nævn Heatlets i din ansøgning, og slip for ekspeditionsgebyr
Læs alt om tilskud Her 

Køb Heatlets træpiller