Bæredygtige træpiller

Et varmt hjem med god samvittighed


I Heatlets er vi vilde med træer. Derfor sælger vi certificeret bæredygtige træpiller af højeste kvalitet. Så kan du opvarme dit hjem effektivt og med god samvittighed. 

Hvad er bæredygtige træpiller? 
Bæredygtige træpiller er fremstillet af træ fra bæredygtigt drevne skove. Træet kan være udtyndingstræ direkte fra skoven eller rester af træ fra trævareindustrien.   

Alle Heatlets træpiller er 100 % bæredygtige. De fremstilles af FSC® eller PEFC™ -certificeret savsmuld fra savværker eller udtydningstræ. Primært fra nordeuropæisk skovdrift 


Træpiller fra bæredygtige skove
Flere danske og internationale skove er i dag certificeret bæredygtigeDet betyder, at driften af skovene lever op til særlige standarder med hensyn til natur og miljø. 

Skovdrift er en nødvendig industri, som vi skal værne om. Træet herfra bruges blandt andet til tømmer og møbler, papir og emballage samt energitræ som træflis og træpiller.  
 
Alle Heatlets træpiller kommer fra bæredygtigt drevne skove. Der med til at støtte biodiversitet, genplantning og ordentlige arbejdsforhold, når du køber Heatlets træpiller.Certificeret bæredygtig – hvad betyder det?
At træpiller er certificeret bæredygtige betyder, at træet i træpillerne kan spores hele vejen fra ansvarligt drevne skove og frem til kunden 
FSC og PEFC er to af de centrale spillere inden for bæredygtighedscertificeringDe har hver især en række definerede krav, som skal overholdes, for at skove og materialer kan kaldes bæredygtige. Løbende audits sikrer, at kravene overholdesDet er din garanti for, at dit køb er så bæredygtigt, som lovet. 

Er bæredygtige træpiller et krav? 
I dag er der ikke krav til, at de  træpiller, som bruges til privat opvarmning i Danmark skal være bæredygtige. Men køber du træpiller hos Heatlets er det en selvfølge.   
 

Fordele ved bæredygtige træpiller fra Heatlets  
  • Dine træpiller kommer fra certificeret bæredygtige skove 
  • Du støtter op om biodiversitet, genplantning og ordentlige arbejdsforhold 


Nyhed! - CO2-neutrale træpiller 
Alle Heatlets træpiller er bæredygtige, men vi er nu gået skridtet videre. Med Heatlets PremiumPlus får den velkendte Premium træpille med et CO2-optimeret plus.  
--> Få alle detaljerne her   

License Code: FSC® C125676 // PEFC/09-31-131 
Loading
Loading