Klimavenlig emballage


I Heatlets gør vi os umage med at klimaoptimere og finde bæredygtige løsningerog træpillernes emballage er et af vores fokuspunkter. Med lanceringen af vores CO2-neutrale træpille Heatlets PremiumPlus i 2020, tager vi endnu et skridt i den grønne retning. Heatlets PremiumPlus pakkes i biobaserede poser og leveres på bæredygtige pallerDet reducerer CO2-aftrykket fra vores træpiller med 8 % og er med til at gøre dem CO2-neutrale. 
Plastikposen har fået en bæredygtig afløser
Heatlets PremiumPlus pakkes i 80 % biobaseret poser lavet af fibre fra sukkerrør. Posen minimerer andelen af plastik i vores produktion og hos dig som træpilleforbruger – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed samt sikkerhed i forbindelse med transport og opbevaring. Posen har nemlig samme høje modstandsdygtighed over for vand og fugt som plastikposen og er gennemtestet i forhold til håndtering.  

Bæredygtige paller  
Det er ikke kun vores poserder er klimavenlige. Pallen, som træpillerne leveres på, er FSC®-certificeretDen er fremstillet af 100 % bæredygtigt udtyndingstræ, som småtræer og frasorterede stammer fra ansvarlige skovbrug i Skandinavien.  
--> Vil du vide mere om FSC?   


Pssst… 
Genbrug er god brug. Du kan roligt bruge vores FSC-certificerede paller til at lave flotte møbler til stuen, børneværelset eller kreative plantekasser til din altan eller terrasse. De er nemlig ikke trykimprægnerede eller behandlet med giftige kemikalier.  
Vær med til at inspirere andre. Send os billeder af dine kreative løsninger med paller, så deler vi dem i vores nyhedsbreve og på Facebook.  
-->  Send os dine billeder  

3 fordele ved klimavenlig emballage 
  1. Du er med til at reducere brugen af plastik  
  2. Du er med til at fremme bæredygtige skove  
  3. Din opvarmning har et lavere CO2-aftryk 


License Code: FSC® C125676
Loading
Loading