Skræddersyet online forhandlernet gør det lettere at være forhandler

tirsdag den 20. marts 2018
Med nyt online forhandlernet skræddersyet den enkelte forhandler hos Heatlets, kan du nu få fordele på flere fronter. Det gælder både overblik over dine fakturaer, betaling af fakturaer online og en væsentlig lettere proces for vognmanden. Grunden til det nye forhandlernet og dets mange fordele er ganske klar, når man spørger Peter Berggreen fra Heatlets.

”Det skal være så nemt som overhovedet muligt at være forhandler af kvalitetstræpiller. Og så skal der selvfølgelig være klare fordele. Derfor har vi lanceret et nyt forhandlernet, der giver overblik over fakturaer, nem betaling, og som samtidig sparer vognmanden væsentlig tid, når han afhenter varer på vores lagre.”

Hurtigere ordregennemgang

På forhandlernettet er det nemt og hurtigt at bestille varer og samtidig sikrer siden, at de prisaftaler, der er indgået også er de priser, varerne står til. Du bestiller varerne på siden og har mulighed for at vælge levering til egen lokation eller direkte til kunden med Heatlets’ nationale fragtaftale. Siden er bygget således op, at har man som forhandler tastet en kundes oplysninger en gang, gemmes de automatisk. Det giver en meget kortere behandlingstid fra ordren bliver lagt, til kunden modtager sine varer.

Fakturahistorik og nem, online betaling

Forhandlernettet gemmer alle fakturaer og skaber et overblik over den samlede ordremængde for den enkelte forhandler. Systemet viser, hvilke fakturaer der er betalt samt betalingsdatoen for de fakturaer, der afventer. Som forhandler kan man nemt og hurtigt betale fakturaer, som man kender det fra enhver anden webshop. Derfor undgår bogholderiet at betale fakturaerne enkeltvis på for eksempel netbank.

Større fleksibilitet (ved kreditmaksimum)

Er kreditgrænsen nået for nye bestillinger, klikker du blot ind på en faktura, betaler den og herved frigives der penge med det samme. Du undgår altså at vente på bankens behandlingstider, og kan sikre en fortsat hurtig ordregennemgang.
 
Optimeret proces sparer vognmanden tid  

Bestiller du varer til afhentning på for eksempel lageret på Randers Havn, modtager du et afhentningsnummer på mail, når ordren afgives. Vognmanden taster nummeret i udleveringen på lageret og får varerne med det samme. Samtidig generes der automatisk en faktura.  
Har du bestilt for eksempel 20 tons i løsvare, men fragtbilen kun kan rumme 18 tons, ændres mængden med det samme i bestillingen, så vognmanden undgår ventetid.

Nem adgang på mobil og tablet

Forhandlernettet kan også tilgås fra mobil og tablet. Med en optimeret søgefunktion er det let at finde de varer, man skal bruge og ved blot få klik er de lagt i kurven og betalt. Og så har man altid overblik over fakturaer og ordrer lige ved hånden.

Dine fordele som forhandler: 

  • Nem betaling af fakturaer online
  • Overblik over ordrehistorik
  • Direkte levering til kunder i hele Danmark
  • Effektiv proces, når vognmanden afhenter varer på vores lagre
  • ingen store bindinger i eget lager
  • bedre cashflow