Bliv landsdækkende forhandler og optimer cashflowet

tirsdag den 20. marts 2018
Med en fragtaftale hos Heatlets kan du som forhandler nu tilbyde træpiller i hele Danmark. Du bestiller på vores forhandlernet, og varerne leveres direkte hos kunden.  
Flere forhandlere opererer i dag i en radius af 50 km for at sikre en rentabel forretning. Bevæger man sig udover de 50 km bliver transport for stor en omkostning i forhold til indtjeningen.
Nu har forhandlere mulighed for at koble sig på Heatlets’ nationale fragtservice og derved opnå konkurrencefordelen at være landsdækkende leverandør af kvalitetstræpiller.

”Det er en oplagt mulighed for de lokale forhandlere. De kan nu slå på at være landsdækkende forhandler af kvalitetstræpiller og samtidig have en langt større grad af gennemsigtighed i forretningen,” lyder det fra Henrik Mosegaard fra Heatlets.

Så nemt er det 

Forhandleren modtager ordren fra sin kunde. Herefter bestiller man ordren på Heatlets forhandlernet og oplyser kundens adresse. Vi håndterer ordren og sender den afsted med fragtmand direkte ud til kunden – typisk med en leveringstid på blot en dag. Når ordren er afsendt genereres der automatisk en faktura til kunden.

Undgå store bindinger og få positivt cashflow

Som leverandør betyder det, at man kan undgå store bindinger i eget lager. Nu kan man bestille på Heatlets forhandlernet, når kunden har lagt sin ordre. På den måde optimeres cashflowet, fordi pengene går ind, så snart ordren afsendes. Det skaber en langt større grad af gennemsigtighed.