Fri fragt på træpiller til hele Danmark


Vi leverer dine varer gratis i løbet af maks 3 dage (90% af alle ordrer bliver leveret dagen efter), efter at du har afgivet din bestilling. Og det gælder hele Danmark samt brofaste øer. 

Hvis du bor på en ø, der ikke er brofast, leveres træpillerne til afskibningshavnen, hvorefter du selv har ansvaret for at få dem fragtet videre. Vi kan dog telefonisk lave en aftale, hvor vi sørger for hele fragten.


Standardlevering

Når du bestiller dine træpiller, bliver de leveret som standardlevering. Standard levering er gratis og leveringen kommer i løbet af maks 3 dage (90% af alle ordrer bliver leveret dagen efter).


Træpiller til indblæsning

Har du købt dine træpiller i løs vægt, vil din ordre dog blive leveret i løbet af 8 dage. Ved bestilling af løse træpiller kan mængden variere +/- 5 %. Derfor vil vi i forbindelse med bestillingen reservere et beløb på yderligere 5 % af den oprindelige pris. Efter levering trækker vi det beløb, som svarer til den leverede mængde af træpiller.


Sørg for, at chaufføren har adgang

Hvis chaufføren ikke har adgang til at levere dine varer for eksempel på grund af låste døre eller lignende, kan kunde blive opkrævet et omkostningsgebyr på 600 kr. pr. ton eller palle. Beløbet er inklusive moms.


Loading
Loading