Heatlets Premium træpiller, 6mm, 10kg, 900 kg

Varenr. 1006110
Heatlets Premium 6 mm er bæredygtige træpiller i den bedste kvalitet – leveret fragtfrit. Træpillerne kommer i sække á 10 kg. Det gør produktet nemt at håndtere for alle i husstanden. Heatlets Premium træpiller er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran, fra bæredygtige skovbrug.
Pris
2.145,00 kr.
pris pr. Palle
inkl. moms
Vis mængderabat
Palle
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Heatlets Premium 6 mm er bæredygtige træpiller i den bedste kvalitet – leveret fragtfrit. Træpillerne kommer i sække á 10 kg. Det gør produktet nemt at håndtere for alle i husstanden. Heatlets Premium træpiller er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran, fra bæredygtige skovbrug. Kvaliteten er altid ensartet, fordi træpillerne bliver produceret på de samme savværker. Det homogene produkt sikrer en problemfri fyring. Heatlets Premium har en høj brændværdi og et askeindhold under 0,4 %. Vi anbefaler, at du bruger 6 mm træpiller til pilleovne og stokerfyr. 6 mm træpiller har en større brandoverflade i forhold til 8 mm piller og giver dermed en højere brændværdi og billigere fyring.
Specifikationer
Pillestørelse 6 mm
Pillekvalitet Premium
Vægtfylde ca. 650 kg/m3
Askeindhold Max. 0,39 %
Svovlindhold Max. 0,03 %
Vandindhold 6-8 %
Askesmeltepunkt Min. 1300 C°
Bedømmelser (7)
 • Super
  Jeg er glad for de 10 kg sække da jeg bruger dem i pillebrændeovn og de er nemme og håndtere. Fine træpiller ingen støv eller spild.
 • Suverænt den bedste træpille
  Har prøvet mange forskellige træpiller, men ingen kommer blot i nærheden af denne kvalitet.
 • 5 stjerner
  Har købt 2 paller i år, men jeg regner ikke med at det slår til.
 • Bedste service
  Super god service! Men pillerne udvikler godt nok meget aske, mere end de andre vi havde! Men service var i top, hul på en pose, men fik refunderet den ene pose uden bøvl!
 • 6mm træpiller
  ingen problemer med støv brænder rigtig godt
 • Super god
  Fyrer med disse i en Ecoteck ovn. Kun positivt at sige om disse piller. Har kun tømt askeskuffen 2 gange på en hel palle.
 • De bedste piller på matkedet
  Fik anbefalet Heatlets træ piller af Ecoteck om må sige det er kvalitet meget høj kvalitet.
  Loading
  Loading